Стихотворението ” От седем зърна истина” на Наталия Недялкова е публикувано в „International Times”

Стихотворението  „От седем зрънца истина“ от новата  книга „Стихоанализа“ на Наталия Недялкова е публикувано в едно знаковите литературни издания „International Times” във великолепен превод на талантливата българска поетеса Десислава Цветкова Daisy Tsvete. И е илюстрирано от настоящия главен редактор на „International Times” Ник Виктор Nick Victor.

https://internationaltimes.it/from-seven-grains-of-truth/
International

Times стартира като поредица вестници за контракултура, основани в Лондон през 1966 г. и работещ до октомври 1973 г. Сред редакторите са Джон „Хопи“ Хопкинс , Дейвид Майровиц , Роджър Хътчинсън , Питър Стансил, Бари Майлс , Джим Хейнс и драматургът Том Макграт . Сред авторите на изданието са литературните величини като Норман Мейлър, Уилям Бъроуз, Алън Гинсбърг.

Логото на International Times е черно-бяла снимка на вамп-звездата на нямото кино Теда Бара. Сред дарителите на авангардното издание, според литературната история, е Пол Маккартни. ИТ се възражда първо като онлайн архив през 2008 г., по инициатива на бившия му редактор и сътрудник Майк Лесър и е финансиран от наследника на Littlewoods Джеймс Мурс, а през 2011 г. стартира като онлайн списание.
Изключително интересна е историята на International Times, която започва на 15 октомври 1966 г., когато първият брой на вестника е представен в клуб The Roundhouse на събитието “All Night Rave”. В музикалната програма участват Soft Machine и Pink Floyd. А на презентацията присъстват звезди като Пол Маккартни, Мериън Фейтфул, Микеланджело Антониони, Питер Брук и Моника Вити. Стартирането на изданието за контракултура е описано от Дейвид Алън от Soft Machine като „едно от двете най-революционни събития в историята на английската алтернативна музика и мислене
Издаван на всеки две седмици, IT се превръща във водещ британски вестник, като тиражът му достига връх от около 40 000 броя в края на 1968/началото на 1969 г.,
В момента главен редактор на изданието е Ник Виктор.