Очакваме невероятните Ви рибарски истории

Вече обявихме 12-то издание на любимия ни Никулденски конкурс за написване на рибарски истории и разкази. Не пропускайте да се включите като напишете най-яката рибарска случка и ни я изпратите.

Важно условие за всички е, че творбите ви не трябва да са публикувани досега, а с участието си в конкурса се съгласявате да предоставите правата за издаването и отпечатването на творбите и използването им за различни каузи, свързани с популяризирането на Никулденския конкурс на Gramofona.com и фирма „Вербал“ ООД. Очакваме Вашите рибарски разкази на електронната поща на конкурса: ribarski_razkazi@abv.bg

За поредна година ние отново ще ви подготвим невероятни награди, които са осигурени от нашите партньори. Победителят и тази година ще грабне 400 лева, вторият ще получи 150, а класираният на трето място – 50 лева.

Всяка една получена творба ще бъде публикувана и ще участва в надпреварата. От началото на конкурса разказите се оценяваха от Ваньо Вълчев, но сега той възложи тази отговорна задача на писателя Динко Динков.